Vi lägger tak med hög kvalitet
och lång hållbarhet

Tegeltak - Plåttak - Papptak - Taksäkerhet

Vi lägger tak med hög kvalitet
och lång hållbarhet

Tegeltak - Plåttak - Papptak - Taksäkerhet

Takläggare Bromma - så arbetar vi med ditt tak

Är det dags att lägga ett nytt tak på din villa i Bromma? Att lägga ett nytt tak kommer att kräva kunskap och erfarenhet. Det är ett lite för stort projekt för att man som lekman ska våga chansa. Riskerna i att misslyckas är lite för stora sett till att man exempelvis kan få ett tak som inte håller tätt och som därmed kan leda till fukt och mögelskador - eller stora energiförluster.

Att anlita oss som takläggare i Bromma är ett säkert kort för att få ett snyggt och hållbart tak. Vi arbetar enbart med material av högsta klass, vi lämnar alltid garanti på både jobb och material och - framförallt - så arbetar vi säkert, effektivt och till rimliga priser. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

takläggare bromma

Takläggning - från inspektion till färdigt tak

  • Gratis takinspektion. Vi kommer hem till dig och genomför en takinspektion. Vi kontrollerar taket och ser över vilka skador som finns - och vilka åtgärder som eventuellt också måste tas. Vi är en takläggare i Bromma som hela tiden arbetar på ett ärligt sätt. Att byta ett tak innebär en ganska stor investering och i vissa fall kan exempelvis en mer ingående takrenovering vara ett bättre alternativ.

    I samband med att vi inspekterat taket så sammanställer vi en offert för dig att ta del av - en offert som du som beställare kommer att ha lätt att förstå. Tyvärr är det senare långt ifrån vanligt. Många företag blandar korten ganska rejält i syfte att få ut några extra kronor. Så jobbar inte vi.

  • Vi påbörjar en planering. Vi samtalar med dig om vilket typ av material som ska användas och går igenom de alternativ som finns gällande detta. Därefter så sätter vi igång med att planera hur takbytet ska se ut och hur vi kan arbeta mest effektivt. Det handlar om allt från rivning vidare till säkerhet och transport av det nya taket - samt givetvis utrustning och verktyg. En god planering borgar för ett effektivare jobb, som i sin tur leder till lägre kostnader.

  • Vi förbereder arbetsplatsen. Din villa i Bromma blir för en tid framöver även vår arbetsplats och med detta så kommer också en massa krav på säkerhet. Det innebär att vi ställer upp ställningar och annat som kommer att erbjuda våra anställda en trygg arbetsmiljö där ingen riskerar att göra sig illa. Det är en fråga vi som takläggare i Bromma aldrig tummar på.

  • Arbetet påbörjas. Vi sätter igång med jobbet och ser till att avsätta tillräckligt med personal för att kunna jobba så effektivt och bra som vi vill. Ett byte av ett tak är ett komplext projekt som kräver kunskap och erfarenhet. Vår personal är vana av arbete tillsammans och det gör att vi alltid kan leverera ett resultat av högsta kvalitet.

  • Slutbesiktning. Vi går igenom taket noggrant och kontrollerar att allting håller tätt - i synnerhet mer känsliga områden som vid skorstenen samt vid eventuella takfönster.

  • Du erhåller din faktura. Då arbetet är färdigställt och taket är inspekterat så skakar vi hand och ger dig din faktura. Du betalar givetvis då arbetet är klart och aldrig före eller under det.

Så ser vägen till ett nytt tak ut om du anlitar som som din takläggare i Bromma. Viktigt är att återigen trycka på att vi arbetar nära dig som kund och att vi alltid presenterar alternativ i samband med inspektionen av ditt tak. Kan en renovering fungera? Vilka material går att använda - och hur ser kostnaden ut för dessa?

Du ska alltid kunna göra val som passar dig, dina behov och exempelvis ditt tycke och smak. Vi är en takläggare i Bromma som alltid sätter kunderna i centrum.

Din takläggare i Bromma