Takläggning, takbyte eller takrenovering

Att hålla taket i gott skick är en investering som lönar sig i längden. Med en ny takläggning eller en takrenovering undviker du fukt- och mögelskador, reducerar eventuella hälsorisker samt sparar in på framtida underhålls- och renoveringskostnader.

Våra certifierade och behöriga takläggare i Stockholm kan redan från start avgöra vilka åtgärder ditt tak behöver – varken mer eller mindre – och anpassa arbetsinsatsen därefter. Vi gör ett hembesök där vi noggrant inspekterar det befintliga taket och stommen och lämnar sedan ett förslag på åtgärder, ett tidsestimat samt ett kostnadsförslag som du som kund kan ta ställning till i lugn och ro. Även denna offert är kostnadsfri.

Vi arbetar uteslutande med material av högsta kvalitet och ser till att du får ett tak som håller i längden, utan att det behöver kosta för mycket.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha en offert på ett nytt tak/takrenovering. Vi lägger främst tak i tegel och betong samt olika typer av papptak. Hör av dig till oss så berättar vi mer om materialen som du kan välja emellan.

Så arbetar vi

Vi behandlar alla uppdrag med samma respekt och lika stor noggrannhet oavsett om det handlar om att reparera ett befintligt, mindre tak eller helt lägga ett nytt. Vi har därför tagit fram en speciell modell som vi följer och som garanterar att du som kund får det bästa resultatet.

Vi känner oss trygga med att just denna plan är den bästa då vi tack vare vår långa erfarenhet hela tiden kunnat lägga till och dra bort detaljer – allt för att kunna erbjuda våra kunder det bästa jobbet till det absolut bästa priset. Om vi kortfattat förklarar hur detta beprövade kvalitetssystem ser ut så kan du som kund skaffa dig en bättre bild av hur vi arbetar.

takläggare lägger nytt tegeltak

  • Det börjar med att du kontaktar oss och förklarar vad du behöver hjälp med.

  • Därefter kommer vi hem till dig och genomför en kostnadsfri kontroll där vi ser över takets skick och gör en preliminär bedömning av vad som ska göras och hur du som kund vill ha det.

  • Vill du ha något särskilt material, färg eller ditt tak på något speciellt sätt?

  • Vi går tillsammans igenom hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig och detta helt utan kostnad – något vi är unika med i branschen och väldigt stolta över att erbjuda.

Vi behandlar varje tak efter dess förutsättningar

Nästa steg är att vi genomför en grundlig besiktning som därefter gör att vi kan planera vårt arbete på bästa sätt. Denna grundliga besiktning ligger nämligen som grund för hur mycket det kommer att kosta, hur lång tid arbetet kommer att ta och hur mycket material som behövs. Naturligtvis kommer vi att diskutera detta noggrant med dig som kund och förklara vilka lösningar vi tänkt oss. Det viktigaste för oss är att ditt tak håller över en lång, lång tid framöver och verkligen står emot tidens tand. Om du godkänner vår plan så kommer vi att sätta igång med nästa punkt; leverans.

Denna del är väldigt viktig och vi har god vana av att redan i ett tidigt skede börja planera och säkerställa att exempelvis containrar, byggställningar och säkerhetsanordningar finns på plats så att vi direkt kan sätta igång med ditt takarbete. För oss är det nämligen viktigt att arbetet inte stannar upp på grund av att något saknas, vi försöker alltid hålla den tidsplan som vi lagt upp och detta kräver att allting flyter på.

tegeltak

Öppen kommunikation genom processen

Då allting är på plats så sätter vi igång med själva arbetet. Våra skickliga och certifierade takläggare jobbar alltid effektivt och med största noggrannhet. Erfarenheten spelar en stor roll i hur lång tid ett projekt tar och här kan du vara trygg med att alla våra anställda har stor vana och rutin – oavsett vilken typ av takläggning eller reparation det handlar om. Du är under denna period alltid välkommen att kontakta oss för att hålla dig uppdaterad eller för att komma med idéer eller förslag.

Då allting är klart så kommer en minst lika viktig detalj som den grundliga besiktningen vi gjorde innan vi påbörjade arbetet; nämligen en kontroll av resultatet. Denna detalj tummar vi inte en sekund på – vi går noggrant igenom hela arbetet för att se om något behöver korrigeras eller ändras. För oss är det viktigt att du som kund verkligen får det du vill ha och genom denna kontroll säkerställer vi att allting skett korrekt.

Vi arbetar alltid med målsättningen att kunden ska bli nöjd, med fokus på hög kvalitet.