Om oss

Vi är ett välrenommerat byggföretag med många års erfarenhet av takläggning i Stockholm. Hos oss kan du få hjälp med alla typer takarbeten och du kan lita på att de blir utförda av kompetenta, kreativa hantverkare och takläggare som har de nödvändiga certifikat som krävs.

Vi lämnar 15 års garanti på all takläggning. Allt specificeras tydligt i offerten och vi arbetar med fasta priser. Du betalar när arbetet är utfört. ROT-avdraget löser vi direkt på fakturan. Vi gör regelbundna uppföljningar för att säkerställa att våra kunder är nöjda med det arbete vi utfört.

takläggare arbetar med plåt vid skorsten

Pålitlig byggpartner med brett nätverk

Vi har alla typer av kunder i Stockholm med omnejd: privata kunder, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det de har gemensamt är att de återkommer till oss för nya uppdrag och rekommenderar oss vidare till nya kunder. Vi är ansvarsförsäkrade och anslutna till kollektivavtal för att du som kund ska kunna lita på att allt blir skött på ett fackmannamässigt sätt.

Noggrannhet och effektivitet är nyckelorden i vår verksamhet och vi strävar alltid att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vår personal är den bästa i branschen och levererar alltid förstklassigt resultat.

Vi arbetar med tåliga och högkvalitativa material som är anpassade för att klara av det nordiska klimatet. Våra priser är mycket förmånliga och vi lämnar alltid garanti på alla arbeten.

Förstklassig takläggarfirma i Stockholm!