Våra tjänster

Vi är ett byggföretag med takläggning och andra exteriörarbeten på vår repertoar. Vi övertygar med kompetenta, kreativa hantverkare och takläggare.

Utöver takläggning erbjuder vi ett heltäckande utbud av byggtjänster - från exteriöra arbeten såsom fasadrenovering och tillbyggnad till måleriarbeten, badrumsrenovering, solpaneler med mera. Är du intresserad av att veta mer om dessa tjänster är du alltid välkommen att höra av dig via mail eller på telefon.

Takläggning, takrenovering,  taksäkerhet och solpaneler

Inom tak kan vi utöver takläggning även hjälpa till med hängrännor och andra säkerhetsprodukter samt med takrenovering i de fall då grundmaterialet inte behöver bytas ut. I många fall kan en takrenovering vara mer prisvärd än att lägga ett helt nytt tak. Vi ser alltid till det bästa alternativet för varje tak - inte det dyraste.

Vi kan även hjälpa till med att installera solpaneler och solceller och erbjuder helhetslösningar för privatpersoner och företag.

villatak i Stockholm

Vi är flexibla och anpassar oss efter kundens önskemål. Om du kontaktar oss är det bara att förklara vad det du är ute efter så hittar vi gemensamt en lösning som passar båda parter.

Tveka med andra ord inte att kontakta oss om du behöver hjälp med takarbetet. Vi garanterar arbeten av hög kvalitet till förmånliga priser.

Välkommen att kontakta oss om du vill ha en offert eller har andra frågor om tak