Vi lägger tak med hög kvalitet
och lång hållbarhet

Tegeltak - Plåttak - Papptak - Taksäkerhet

Vi lägger tak med hög kvalitet
och lång hållbarhet

Tegeltak - Plåttak - Papptak - Taksäkerhet

Anlita oss som din takläggare i Danderyd

Genom att anlita oss som takläggare i Danderyd kan vi se till att ditt tak blir tätt, snyggt och att det får en lång livslängd. Vi erbjuder våra tjänster både till privatpersoner, företag, BRF och fastighetsägare och kan hjälpa dig med allt från en takinspektion vidare till takrenovering och ett byte av ditt gamla tak.

Hör av dig till oss via formuläret här på sidan för att boka in en första inspektion eller för att få en offert på takläggning. ROT-avdrag löser vi direkt på fakturan och vi lämnar 15 års garanti på samtliga arbeten.

takläggare Danderyd

Viktigt med regelbundet underhåll av tak

Hur mår egentligen taket på din villa i Danderyd? Många tar sitt tak för givet och man tänker inte på att det dagligen utsätts för en massa attacker i form av ett starkt solsken, regn, snö, blåst och kalla minusgrader. Det påverkar dels takets hållbarhet, men även utseendet på det.

I takt med tiden så kan slitaget leda till ett tak som inte håller tätt - vilket kan innebära att regn tar sig in, att fuktskador kan bildas och att kostnaderna för att korrigera dessa kan bli höga.

Dessutom innebär ett tak som inte håller tätt också stora energiförluster. I en tid där elpriset ständigt når nya toppnivåer så kan ett otätt tak vara förödande: den varma luften inomhus åker ut, kall luft kommer in - och din uppvärmningskostnad stiger som en följd av detta.

Vi hjälper dig att byta tak

Om du är i behov av ett takbyte så kommer det att handla om ett projekt som kräver det lilla extra. Anlitar du oss som din takläggare i Danderyd för detta så garanteras du ett professionellt jobb av högsta kvalitet. In i minsta detalj.

Vi har lång erfarenhet som takläggare och vi kan åta oss uppdrag med takbyten oavsett vilket typ av tak det handlar om, oavsett vilket material du väljer och oavsett vilken typ av arkitektonisk stil din villa har.

Väljer du oss så får du också garanti på både jobb och material. Och, du kommer att få en engagerad takläggare i Danderyd som jobbar nära dig. 

Vilket takmaterial passar ditt hus i Danderyd?

Vårt största fokus ligger på att du som kund ska bli nöjd. För att detta ska ske så öppnar vi alltid upp för en kommunikation där allt från kostnader vidare till exempelvis val av material ska vara glasklart. Det senare hjälper vi dig gärna med. Vilket takmaterial passar ditt hus, vilket passar din budget - och vilka olika alternativ kan du välja mellan?

Många tänker sig att exempelvis tegelpannor är ett givet val om det gamla taket haft sådana - men i de flesta fall så har man betydligt större valfrihet än så. Vi förklarar gärna för- och nackdelar med olika material och ser till att just ditt val blir välgrundat och bra. Så ser processen ut vid ett takbyte

Om du anlitar oss som takläggare i Danderyd för att lägga ett nytt tak så arbetar vi utifrån en given mall som ser ut som följer:

  • Gratis takinspektion. Vi kontrollerar ditt befintliga tak och går igenom detta med dig. I samband med detta så går vi också igenom dina alternativ gällande takmaterial och därefter sammanställer vi en offert för dig att ta ställning till.

  • Förberedelser. Ditt hem kommer att bli vår arbetsplats för en tid framöver. Det innebär att exempelvis ställningar och olika takskydd kommer att ställas ut. Vi fuskar aldrig med säkerhet och vi ser alltid till att våra anställda erbjuds en trygg och säker arbetsmiljö.

  • Arbetet börjar. Vi jobbar effektivt och ser till att få det nya taket på plats på den tid vi kommit överens om. Planeringen är nyckeln även här: all utrustning, alla verktyg, allt material och all personal som behövs finns på plats. Det gör att onödiga resor kan undvikas och att jobbet sker utan en massa uppehåll.

  • Besiktning. Vi genomför en noggrann besiktning av taket och fokuserar på kritiska områden i synnerhet. Då allt är okej så tar vi med all utrustning och städar upp efter oss. Därefter får du fakturan för jobbet.
Din takläggare i Danderyd