Vi lägger tak med hög kvalitet
och lång hållbarhet

Tegeltak - Plåttak - Papptak - Taksäkerhet

Vi lägger tak med hög kvalitet
och lång hållbarhet

Tegeltak - Plåttak - Papptak - Taksäkerhet

Erfarna takläggare i Haninge

Vi är specialister på allt som har med tak att göra och kan hjälpa dig med allt från underhåll, inspektioner, takrenovering och hela vägen bort till ett renodlat takbyte.

Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm och vänder oss både till företag, fastighetsägare och till vanliga privatpersoner. Oavsett vilket typ av tak du har på din villa och oavsett vilket material du vill använda så är vi en takläggare i Haninge som kan hjälpa dig med att byta tak.

Vi lämnar 15 års garanti på samtliga arbeten och du kan självklart använda dig av ROT-avdraget.

Hör av dig till oss via vårt kontaktformulär för en kostnadsfri offert!

takläggare Haninge

Viktigt att se över taket

Ditt tak spelar en avgörande roll för hur din villa i Haninge mår - och för hur höga dina kostnader blir. Dessutom så handlar det även om att taket kommer att påverka utseendet och det estetiska uttrycket på ditt hus.

Ett tak utsätts dagligen för en massa prövningar i form av regn, sol och exempelvis snö och vind. Beroende på vilket typ av tak man har samt vilket material det är byggt av så finns också lite olika livslängd.

Det man alltid bör göra är att med jämna mellanrum se över takets skick och vidta lämpliga åtgärder. Genom att anlita oss som takläggare i Haninge för detta så kan du också få ett tak som håller tätt, som är snyggt och som står emot tidens tand på ett bättre sätt.

Varför du ska välja oss som takläggare

Det finns några starka skäl till varför du ska välja oss som takläggare i Haninge. Några av dessa följer här nedan:

  • Erfarenhet och kunskap. Vi är ett företag med lång vana av takläggning. Just erfarenhet är en nyckel till att snabbt kunna identifiera problem och skador - och vidta rätt åtgärder. Erfarenhet och kunskap betalar även av sig i samband med ett takbyte. Vi kan arbeta effektivt som en följd av bättre planering och vana av att jobba tillsammans.

  • Referenser. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser. Både i form av privatpersoner - men även i form av företag, fastighetsägare och BRF:er i Stockholm. Varje referens är ett kvitto på att vi utfört ett jobb av högsta kvalitet och för dig som kund så är detta en trygghet. Vi sätter dig gärna i kontakt med våra tidigare kunder så att du får en bättre bild av oss och hur vi jobbar.

  • Garantier på jobb och material. Vi arbetar endast med material av högsta klass och detta i kombination med vår kunskap gör att vi alltid kan lämna kvalitetsjobb bakom oss. Det får du en garanti på som gäller både för jobb och material. Det ger dig en trygghet när du väljer oss som takläggare i Haninge. Går någonting sönder så hjälper vi dig.

  • Rådgivning. Att som lekman välja ett nytt tak är långt ifrån enkelt. Utvecklingen har varit enorm och alternativen idag är fler än tidigare. Vi går igenom de material som passar för ditt hus - och takets lutning - och tittar närmare på vilka för- och nackdelar som finns med allt från tegel, plåt, betongpannor och papptak. Vi hjälper dig att hitta ett tak som passar dina personliga preferenser och din budget.

  • Hjälp hela vägen. För oss är varje uppdrag unikt och målet är att kunden ska stå i centrum. Du ska känna att du dels vet vad som pågår och dels att du också har möjlighet att vara med och påverka. Våra offerter är alltid skrivna på ett begripligt och rakt sätt - utan några dolda kostnader - och vi ser alltid till att du får en kontaktperson att ringa om du har frågor. Gällande vårt arbete så jobbar vi effektivt och håller oss alltid till den överenskomna tidsplanen. Betalningen sker givetvis då jobbet är besiktigat och klart.
Din takläggare i Haninge