Vi lägger tak med hög kvalitet
och lång hållbarhet

Tegeltak - Plåttak - Papptak - Taksäkerhet

Vi lägger tak med hög kvalitet
och lång hållbarhet

Tegeltak - Plåttak - Papptak - Taksäkerhet

Takläggare Lidingö - professionell hjälp hela vägen

Funderar du på att lägga ett nytt tak på din villa i Lidingö? Det finns all anledning att fundera vidare kring detta. Taket fyller en massa viktiga funktioner på ett hus. Dels handlar det om estetiska sådana: genom att lägga ett nytt tak så kommer din villa att bli vackrare och i allra högsta grad bidra till att gäster och förbipasserande får en bättre bild av ditt hus.

Ett tak är även det yttersta skyddet för det underliggande materialet och för husets konstruktion. Ett tak som inte håller tätt kan innebära svåra skador där fukt, röta och mögel kan uppkomma - och föra med sig enorma kostnader. Även sett till energi så finns all anledning att se över taket.

Vi erbjuder 15 års garanti på all takläggning och kan även hjälpa till med taksäkerhet, installation av solceller, fasadrenovering och mycket mer. ROT-avdraget drar vi av direkt på fakturan-

Kontakta oss idag om du behöver hjälp av en erfaren takläggare på Lidingö.

takläggare Lidingö

Taket kan vara en energitjuv

Ett tak som har blivit till åren och som inte längre håller tätt är en riktigt energitjuv. Kall luft åker in i bostaden - varm luft pressas å sin sida ut: det ger en situation där dels ditt inomhusklimat blir sämre, men där även din räkning för uppvärmning kommer att bli väldigt hög. I tider då elen ligger på det pris vi ser idag så måste vi hitta vägar att sänka kostnaderna för energi och uppvärmning.

Att anlita oss som takläggare i Lidingö är ett bra sätt att göra detta på. Om det sedan handlar om att vi byter ut ditt tak, reparerar det lite eller utför en mer omfattande takrenovering är en sak för oss att gemensamt bestämma tillsammans med dig som kund. Professionell rådgivning och jobb av högsta kvalitet.

Som professionell takläggare på Lidingö så ger vi dig vägledning och goda råd. Felet många privatpersoner - och även fastighetsägare - gör är att man är för snabba med att fatta beslut kring ett nytt tak. Det kostar pengar. Oavsett vilket takmaterial du väljer så kommer det att handla om en ansenlig summa pengar.

I vissa fall så kan ett takbyte vara onödigt sett till att taket de facto går att renovera och fräscha till. Det ger dig ett tak som blir som ett nytt - och som dessutom ger dig en möjlighet att spara pengar inför ett framtida takbyte.

Vi, som takläggare på Lidingö, ser alltid till vad som är bäst för våra kunder. Om en takrenovering fungerar så kan vi givetvis hjälpa dig med en professionell sådan - och samma sak gäller om ett takbyte visar sig vara det bästa alternativet. Vi jobbar för våra kunder och sätter dem i centrum.

Stort fokus på detaljerna

Oavsett om det handlar om att byta tak på din villa eller om att genomföra en takrenovering så kan du som beställare räkna med ett jobb av högsta kvalitet. Det utmärkande för vårt företag - och vårt sätt att arbeta - är att de små detaljerna skapar helheten.

Det innebär att vi aldrig fuskar med detaljerna. Vi är noggranna, vi arbetar tätt tillsammans och detta i kombination med en lång erfarenhet och en stor kunskap gör att vi alltid levererar jobb av absolut högsta kvalitet. Garanti på takläggning och material

Anlitar du oss som takläggare på Lidingö så får du även garanti på jobbet. Till skillnad från många andra inom vår bransch så är garanti en självklarhet för oss. Gällande vårt arbete så kommer all takläggning med en garanti på 15 år.

Vi arbetar enbart med material av högsta klass och med leverantörer och tillverkare som tillverkar kvalitetsprodukter. Det gör att vi också kan erbjuda dig som beställare den trygghet som garanti - på både jobb och material - innebär. För oss är detta en självklarhet.

Din takläggare på Lidingö