Vi lägger tak med hög kvalitet
och lång hållbarhet

Tegeltak - Plåttak - Papptak - Taksäkerhet

Vi lägger tak med hög kvalitet
och lång hållbarhet

Tegeltak - Plåttak - Papptak - Taksäkerhet

Takläggare Norrtälje - allt inom tak

Behöver du hjälp med en takrenovering i Norrtälje eller är det dags att byta tak helt och hållet? Vi är en takläggare som åtar oss uppdrag - stora som små - över hela Stockholm med omnejd och vi kan hjälpa dig med ditt tak till ett bra pris och lämna 15 års garanti på arbetet.

Vi kan även erbjuda vår expertis inom taksäkerhet och se till att just ditt tak når de krav som finns. Det är viktigt för dig som fastighetsägare att inse att du har ansvaret för att ditt tak dels ska vara säkert att vistas på och att det dels också ska vara säkert att vistas under detsamma - exempelvis att det inte rasar ner snö.

Vårt företag är professionellt och har lång erfarenhet av takläggning, takrengöring, tarenovering m.m. Anlitar du oss som takläggare i Norrtälje så garanteras du ett högkvalitativt jobb till ett fast pris.

Begär en offert genom att lämna dina uppgifter i kontaktformuläret.

takläggare Norrtälje

Så jobbar vi som takläggare i Norrtälje

Om du anlitar oss för en takläggning så kommer vi först hem till dig och genomför en gratis inspektion av ditt tak samt ser över vilka förutsättningar som finns. Det innebär att du också kommer att ges olika alternativ vad gäller exempelvis takmaterial och där vi tillsammans går igenom hur din budget ser ut samt vilka övriga preferenser du har gällande ditt framtida tak.

Vi ger dig lite mer kött på benen och hjälper dig till ett mer välgrundat val. Därefter så sammanställer vi en offert som vi skickar till dig. En offert som är enkel att förstå och som inte innehåller en massa dolda kostnader.

Väljer du att gå vidare med oss som din takläggare i Norrtälje så kommer processen sedan att se ut enligt följande steg:

  • Planering av arbetet. Vi går igenom arbetet steg för steg. Vilka verktyg behövs? Vilken säkerhetsutrustning kommer att användas? Hur stor ställning kommer vi att behöva? Hur gör vi med rivningsarbetet? Ju bättre planering - desto mer effektivt kan vi arbeta. Din villa i Norrtälje kommer under en period att förvandlas till en arbetsplats och givetvis så kommer vi att ta hänsyn till dig och din familj i samband med att vi jobbar.

  • Arbetet startar. Då vi väl sätter igång att arbeta med att byta ditt tak så gör vi det snabbt och effektivt - men utan att ta några genvägar. Att vi kan jobba effektivt är dels frukten av planeringen, men dels även en följd av vår kunskap och vår vana av att jobba tillsammans.

  • Vi besiktigar taket. Jobbet färdigställs och vi går igenom taket grundligt för att se över att allting håller den verkshöjd vi siktar på. Särskilt fokus sätts på områden som ofta är kritiska - skorsten eller exempelvis takfönster.

  • Vi lämnar ett garantibevis. Väljer du oss som takläggare i Norrtälje så får du alltid garanti på både jobb och material - och du får garantibevis att spara. Det ger dig en stor trygghet. I samband med att jobbet är besiktigad så packar vi undan, städar och ser till att allt är snyggt runt omkring ditt hus igen. Därefter så får du din faktura.

Vi arbetar alltid med kunden i centrum och försöker bygga upp långsiktiga samarbeten. Även om du väljer oss för att lägga ett nytt tak så kommer framtida underhåll också krävas för att ditt tak ska nå den förväntade livslängden. Det underhållet kan du med fördel anlita oss för. Vi vill alltid ha återkommande kunder och relationer som står dig över tid. Välkommen till oss!

Din takläggare i Norrtälje